2024 är här


Under 2024 kommer jag att fota endel fotboll, redan i februari planerar jag att fota Sverige - Bosnien (damer) Så blir det lite allsvenskan både på herr och dam där jag kommer fokusera på Kif örebro på damsidan och lite blandat på herr.


Jag planerar också att fota EM i motocross i Danmark i mars, och såklart lite sm deltvällingar i motocross och supermoto.

Kommer försöka att fota 1-3 matcher under EM i Tyskland, men det beror lite på boende och ledighet från mitt ordinarie arbete.

Jag kommer se över lite vad jag ska fota under året, har inte helt bestämt allt ännu då jag väntar på mitt nya aips kort bl a.


Utöver sport är jag tillgänglig för bokningar av i stort sett vad som helst, bröllop dop andra event. Det kostar då 750kr/h och måste bokas minst 2h (1500kr) plus eventuellt resa om det inte är i närområdet (KAK)

För mindre uppdrag t ex porträtt räcker 1h, inklusive alla bilder digitalt.

Inte bara sport

Inte bara sport

“Jag fotar som sagt inte bara sport även om det mest blir det. Det är inget som jag inte fotar så har du önskemål är det bara skriva och fråga. räkna med 750kr/h med minst 2h för bokning. är det bara ett porträtt, gravid,barn husdjur etc så tar det sällan 2h och kan då boka 1h inkulsive alla bilder digitalt.
För större event som bröllop dop etc så gäller minst 2h för att boka mig.”

Follow me on Instagram


@magnus.foto